Ruilen, retourneren of annuleren?!

Wij proberen altijd transparant te zijn, zo kunnen wij helder communiceren en voorkomen wij onverwachte kosten en verassingen voor ons en u, de klant.

Als u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren (labels en kaartjes) en indien mogelijk in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd moeten worden, inclusief het retourformulier. Dit mag via een transporteur naar keuze. Zorg ervoor dat het product netjes zonder beschadigingen wordt ingepakt en verstuurd naar ons retouradres (te vinden onderaan deze pagina). Vergeet alstublieft het retourformulier niet. Deze dient volledig ingevuld en meegestuurd te worden met het pakketje. Bewaar ten alle tijden uw track en trace verzendbewijs. Dit is tevens uw garantie!

Wij nemen de verzendkosten voor onze rekening indien wij het verkeerde product hebben geleverd of als de fout op een andere manier te wijten is aan ons handelen.

Retourformulier

De omruilingen of retourtjes die zonder een retourformulier bij ons binnenkomen kunnen wij helaas niet behandelen. Dit omdat wij niet kunnen achterhalen van wie het pakketje is, wat het bestel nummer is, wanneer het besteld is en aan wie het terugbetaald dient te worden.

Retour afhandeling

Retourzendingen worden één keer in de week behandeld en niet direct na ontvangst. Nadat wij uw retour verwerkt hebben kan het 1-2 werkdagen duren voordat het geld bij u op de rekening staat. Dit komt omdat wij de betalingen hebben uitbesteed bij Mollie of Klarna. Deze instanties regelen alles omtrent betalingen annuleringen en gedeeltelijke of volledige terugbetaling. Wij hanteren een verwerkingstijd van 10 werkdagen voor uw retour.

Annuleren

Een product annuleren is kosteloos mits het nog niet is verwerkt of verstuurd. Indien dit wel het geval is kunt u enkel retourneren en hier zijn kosten aan verbonden.

Kosten voor retouren

Indien u een retour of omruiling heeft zijn de retourkosten ten alle tijden voor u (de klant) zelf. Dit komt omdat wij de retour kosten (in tegenstelling tot andere webshops) NIET door berekenen in onze verkoopprijs. Hierdoor kunnen wij onze laagste prijsgarantie waarborgen.

Wij nemen de verzendkosten voor onze rekening indien wij het verkeerde product hebben geleverd of als de fout op een andere manier te wijten is aan ons handelen.

Tijdsbestek

U heeft het recht uw bestelling binnen 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden retour te sturen. Let op: retourkosten zijn voor uw eigen rekening. 

Retourneren op locatie

Ook is er een mogelijkheid om uw pakketje in te leveren bij onze winkel uitsluitend in UTRECHT Overvecht. (Roelantdreef 6).  Indien u het pakketje op locatie inlevert dient u er wel rekening mee te houden met het feit dat wij het pakketje dienen op te ophalen. De terugbetaling kan dan langer duren dan 10 werkdagen. Terug betaling gaat altijd op de manier van betaling. Dit kan dus via IDEAL of KLARNA gaan. De winkel en webshop hebben een apart voorraadsysteem waardoor het niet mogelijk is om uw geld contant terug te krijgen in de winkel of te ruilen tegen een ander artikel in de winkel. 

Garantie

Op gedragen items geven wij geen garantie. Denk hierbij aan beschadigingen na het wassen, stukgaan van een rits of losraken van steentjes etc. Volg aub de wasvoorschriften zoals  vermeld op de kledingstukken voor kwaliteitsbehoud.

Retouradres

Bedrijfsnaam: Miss 19 B.V.

Adres: Van Pomerenvaart 10

Postcode: 2497 WZ

Plaats: Den Haag

Telefoon: 0618242028

Email: contact@miss19.nl

Your Cart