Over ons

Onze producten

Wij zijn een klein bedrijf dat bestaat uit één WEBSHOP en een fysieke winkel in Utrecht (Overvecht). Wij staan bekend om onze unieke producten en laagste prijs garantie dat gepaard gaat met de best haalbare kwaliteit. Wij hebben een eigenfabriek waarbij wij onze unieke producten laten produceren. Hierdoor kunnen wij de kwaliteit van onze producten waarborgen. De prijzen die u bij ons in de winkel of online ziet staan is altijd goedkoper dan de prijzen van onze directe concurrenten.

Leveranciers en de laatste mode!

Naast onze producten uit eigen atelier hebben wij ook leveranciers zitten die ons voorzien van de laatst nieuwe mode. Denk hierbij aan MUSTHAVES en BESTSELLERS van het moment, afkomstig uit AMSTERDAM, DUISTLAND en PARIJS. Zo zijn wij altijd up to date als het om het mode van NU gaat!

Online webshop en de winkel

Wij proberen al onze producten zowel in de winkel als online aan te bieden. Echter is het wel zo dat bepaalde producten zo snel gaan in de winkel dat ze de webshop niet altijd halen. Wel streven we ernaar om dit te bereiken.

Laagste prijsgarantie en hoogste kwaliteit

Tevens maken wij geen gebruik van dure modellen, schoot-locaties of duur betaalde influenceer om ons te promoten. De winkeliers of webshoppers die dit wel doen berekenen dit door in de verkoop prijs. Wij willen onze klanten tevreden houden en liever onze klanten gelukkig maken met betaalbare prijzen. Wij raden ook iedereen aan om te kijken en vergelijken en zelf te ervaren dat wij een van de laagste prijzen hanteren en super kwaliteit leveren.

Klantenservice en tevredenheid

Waar er gewerkt wordt worden er soms ook fouten gemaakt. Wij staan altijd klaar om onze klanten netjes te woord te staan en de klanten naar behoren te helpen. Wij hebben een whatsapp nummer (0618242028) waar we 24/7 bereikbaar op zijn. U kunt contact opnemen via de mail (contact@miss19.nl) of via de facebook Messenger. Ons voorkeur gaat uit naar whatsapp omdat we hier snel en kort op kunnen reageren. Wij streven er naar om de bestellingen (besteld voor 17:00) zelfde dag nog te verzenden. Indien dit door drukte niet lukt krijgt u hier uiteraard bericht van. Mocht er iets zijn met uw bestelling kunt u ook altijd contact opnemen zodat wij samen uitzoeken wat er aan de hand is.

Help ons continue te verbeteren

Heeft u eerder bij ons besteld en bent u tevreden dan hopen we dat u een eerlijke reactie achter laat op facebook zodat u de volgende klanten kunt helpen. Heeft u iets naar of minder goed ervaren laat het ons dan weten via whatsapp. Wij kunnen ons zo continue verbeteren en zorgen dat we de klanttevredenheid hoog kunnen houden.

Namens het hele team van MISS 19 willen wij u alvast bedanken!

Your Cart