Over ons

Over ons

Onze producten

Wij zijn een klein bedrijf dat bestaat uit een webshop en een fysieke winkel in Utrecht (Overvecht). Wij staan bekend om onze unieke producten en laagste prijsgarantie dat gepaard gaat met de best haalbare kwaliteit. Wij hebben een eigen fabriek waarbij wij onze unieke producten laten produceren. Hierdoor kunnen wij de kwaliteit van onze producten waarborgen. De prijzen die je bij ons in de winkel of online ziet staan is altijd goedkoper dan de prijzen van onze directe concurrenten.

Leveranciers en de laatste mode!

Naast onze producten uit eigen atelier hebben wij ook leveranciers zitten die ons voorzien van de laatst nieuwe mode. Denk hierbij aan Must haves en Bestsellers van het moment, afkomstig uit Amsterdam, Duitsland en Parijs. Zo zijn wij altijd up to date op het gebied van de nieuwste modetrends!

Online webshop en de winkel

Ons streven is om dezelfde collectie in zowel de winkel als op de webshop gelijk te hebben. Echter is het wel zo dat bepaalde producten in onze winkel ontzettend snel uitverkocht raken waardoor wij deze onze webshop collectie niet halen. 

Laagste prijsgarantie en hoogste kwaliteit

Wij maken geen gebruik van dure modellen, fotoshoot locaties of betaalde influenceer om ons te promoten. De bedrijven die dit wel doen berekenen dit door in de verkoopprijs. Wij willen onze klanten tevreden houden en liever onze klanten gelukkig maken met betaalbare prijzen. Wij zijn zo overtuigd van onze prijzen en kwaliteit dat we je gerust kunnen vragen om bij de concurrentie te kijken. Je zal ervaren dat wij een van de laagste prijzen hanteren en super kwaliteit leveren.

Klantenservice en tevredenheid

Ieder mens maakt weleens fouten. Zo ook bij Miss19. Wij staan echter altijd klaar om onze klanten netjes te woord te staan en de klanten naar behoren te helpen. Wij hebben een Whatsapp nummer (0618242028) waar we 24/7 bereikbaar op zijn. Je kan contact opnemen via de mail (contact@miss19.nl) of via Facebook Messenger. Ons voorkeur gaat uit naar Whatsapp omdat we hier snel en kort op kunnen reageren. Wij streven er naar om de bestellingen (besteld voor 17:00) zelfde dag nog te verzenden. Indien dit door drukte niet lukt krijg je hier een bericht over. Mocht er iets fout zijn gelopen voor/tijdens/na het bestellen, neem dan gerust contact met ons op. Wij gaan dan samen uitzoeken wat er aan de hand is.

Help ons continue te verbeteren

Heb je eerder bij ons besteld en ben je tevreden dan hopen we dat je een eerlijke reactie achter laat op Facebook en Google. Heb je iets naar of minder goed ervaren laat het ons dan weten via Whatsapp. Wij kunnen ons zo continue verbeteren en zorgen dat we de klanttevredenheid hoog kunnen houden.

Namens het hele team van Miss 19 willen we je alvast hartelijk bedanken!

0